Groundswell Consulting is a small, specialized consulting company based in Helsinki, Finland

Groundswell Consulting on pieni, erikoistunut konsultointiyritys, joka sijaitsee Helsingissä. Heilla on pitkä kokemus kansainvälisten yritysten tarkastelusta ja kehittämisestä. Tarkoituksena on löytää uusia tapoja parantaa organisaation tehokkuutta ja lisätä sen osakkeenomistajan arvoa.

Groundswell Consultingin kyvykkyydet ja ammattitaito ovat laaja-alaiset. Liikehallintaan liittyvissä asioissa yritys tarjoaa pääomarakenteen optimoinnin, tuotto- ja volyyminhallinnan sekä sijoitusriskinkantokykyjen ja ydinliiketoiminnan mittaamisen. Strategia- ja asiakaspalvelussa Groundswellen konsultit pystyvät auttamaan yrityksiä parantamaan tuottavuutta ja lisäämään lisäarvoa asiakkaalle. Työryhmien johtamiseen ja muutenkin liiketoimintaympyröiden sisäiseen optimalointiin he voivat tarjota alan asiantuntemustaan.

Yrityksessä on monipuolisesti perehtynyttä asiantuntijaverkostoa, joka voi tarjota paras mahdollinen laajuus apua organisaation eri tarpeisiin. Groundswell Consulting itsenäisten konsulttien lisäksi voi myös hyödyntää yhteistyötahoja, joilla on omaa erikoisosaamista erilaisiin toimialoihin, kuten logistiikkaan ja jakeluun, koulutukseen, markkinointiin ja strategiaan.

Groundswell Consulting tarjoaa asiakkailleen yksilöllisen palvelukonseptin, joka sisältää liiketoimintasysteemin integroinnin, hankkeiden hallinnan sekä raportoinnin ja analytiikan. Heidän liiketoimintaan perustuvat innovaatiot voivat myös auttaa vahvistamaan organisaatioiden kilpailukykyä kilpailukykyisen ja dynaamisen markkinaympäristön pakottamana.

Groundswellen asiantuntijat ovat tarkkoja noudattamaan eriytettyjä inhimillisiin oikeuksiin liittyviin tavoitteitaan eriytetyn henkilöstöpolitiikan ja osallistavan työn arvojen avulla, mikä edelleen vahvistaa heidän asemaansa alallaan.

Bottom line? Groundswell Consulting tarjoaa asiakkailleen ensiluokkaista tietotaitoa, mutta myös monipuolista nykypäivän liiketoimintaympyröitä varten suunnitellulla palvelukonseptilla. Kaiken kaikkiaan ratkaisuja voidaan hakea niin itseorganisaatioille kuin niille toimihenkilöillekin, jotka hyötyvät tarkoituksenmukaisista ratkaisuista toimivan liiketoimintaekosysteemin hallinnassa.

Groundswell Consulting on pieni erikoistunut konsultointiyritys, joka toimii Helsingissä. Yrityksen perustajina toimivat Marjut Soini-Vanninen ja Mikko Klemettilä, jotka ovat kokeneita konsultteja isoista yrityksistä.

Groundswell Consulting tarjoaa valmennuskursseja ja työkaluja suurille asiakkailleen liiketoiminnan ja liiketoiminnan kehittämiseen. Yritys tarjoaa lisäksi asiakastukea ja neuvontaa tuleville ja nykyisille asiakkaille.

Yrityksen erikoisala on strategiatoiminnan ja johtamisen tukipalvelut sekä muutosten hallinta. Ne voivat auttaa asiakkaitaan luomaan uudentyyppisiä kasvualueita sekä muun muassa ennakoimaan ja antamaan tukea tuotekehityksestä nettomyymälöihin. Groundswell Consulting -tiimi koostuu korkeasti ammattitaitoisista ja koulutetuista ammattilaisista, joilla on koordinaatiokyky esittää selkeitä suunnitelmia ja kannustaa asiakkaita menestykseen.

Jos yrityksenne tarvitsee apua strategioiden hallinnassa, liiketoiminnan kehittämisessä tai muutosten tekemisessä, Groundewll Consulting voi olla teille sopiva ratkaisu. Yrityksen löytäminen Helsingistä auttaa sinua saamaan tuoreita näkemyksiä ja uusia ideoita liiketoimintasi parantamiseen.

Groundswell Consulting on pieni erikoistunut konsultointiyritys, joka sijaitsee Helsingissä, Suomessa. Yritys on erikoistunut antamaan asiantuntijapalveluja liike-elämän ja teknontuen alalla. Yrityksen tavoitteena on auttaa organisaatioita löytämään vastaukset asetettuihin haasteisiin ja syventää ymmärrystä heidän liiketoimintaympäristöstään.

Groundswell Consulting tarjoaa erikoistuneita palveluja kuten startup-konsultointi, lean-konsultointi ja IT-projektien kehittäminen. He toimivat yhdessä asiakkaansa kanssa hallitakseen ja ratkaistaakseen erilaisia ​​organisaatioon liittyviä haasteita ja saavuttaakseen paremmin omia tavoitteitaan.

Lisäksi Groundswell Consulting auttaa organisaatioita optimoimaan työnsä teknologisten alustojen pohjalta, luomaan joustavia digitaalisia tuotteita tai palveluita ja parantamaan samalla asiakaskokemusta. Ne tarjoavat myös muutostoimialojen löytöretkiä ja muutostoiminnan hallintaan liittyvät neuvot.

Groundswell Consultingin ammattitaito, progressiiviset ideat ja hankkeidenhallintataidot ovat se, mikä yrityksestä tekee ihmeen. Heillä on erittäin osaava ja kokenut tiimi on ollut suuri etu useille asiakkaille, jotka tarvitsevat apua suorittaessaan hankkeitaan.

Jos etsit erikoislaatuisia ratkaisuja liiketoiminnalliseen haasteeseesi, kannattaa ehdottomasti tutustua Groundswell Consultingin tarjoamiin palveluihin! Noudata heidän verkkosivujensa tarjouksia löytääksesi lisätietoa heidän työstäankin.